Maanantai 22.2
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Karitsa-härkälihapullia tummassa salviakastikkeessa M, perunapyrettä G, L
Kananpoikaa & aurinkotomaattia & zucchinia & pomodoropastaa M
Tofua, paksoita, paprikaa Tom Yam-kookoskastikkeessa, basmatiriisiä G, M, VEGAN
Paahdettuja juureksia G, M, VEGAN
Lankkupizza: Tuna & paprika & tomato L
Mango-aprikoosirahka G, L
Tiistai 23.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
”Butter Chicken” kananpaistia currytomaattikastikkeessa G, L &, basmatiriisiä G, M, VEGAN
Kalkkunapasta ”Alfredo” L
Kukkakaali-kikhernekorma soijajogurtilla G, M, VEGAN
Höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN
Lankkupizza: Maalais-chorizo-herkkusieni L
Valkosuklaa-omenamousse G, L
Keskiviikko 24.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Ylikypsää härän kylkeä ”Chipotle” G, M & Mexican riisiä G, M, VEGAN
Sitruunaruoho-inkivääri-kookos-kana-nuudeliwok M
Uunifetapasta à la Keilalahti VL
Savupaprikalla maustettuja paahdettuja eriväri porkkanoita G, M, VEGAN
Lankkupizza: Salami & zucchini & chili L
Mustikka-mantelipiirakka & vaniljakastike L
Torstai 25.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Metsästäjän kananrintaa G, L & krossiperunaa G, L
Savumuikku-kylmäsavulohikiusaus & pinaatti G, L
Vegaaninen nyhtökaura-Portobello pata G, M, VEGAN
Rosmariinilla maustettuja sesongin juureksia G, M, VEGAN
Lankkupizza: Palvikinkku-parmesaani & sipuli L
Keilalahden piimäpannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L
Perjantai 26.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Rapea porsaanleike M & sitruuna-kaprisvoi, sitruunalohkoja G, L & lämmin perunasalaatti G, M, VEGAN
Kermainen kokojyväsinappi-savuporo-parsakaalipasta L
Kasvispihvit & marinoituja vihreitä papuja G, VL, kurkkujogurttia G, L
Höyrytettyjä kaaleja G, M, VEGAN
Lankkupizza: Grillattu Välimeren kasvis & feta L
Maitosuklaavanukas G, VL
Monday 22.2.
Fresh salad bar & homemade bread
Lamb & beef meatballs in dark sage sauce M, potato mash G, L
Chicken & sundried tomatoes & zucchinis & pomodo pasta M
Tofu & paksoi, paprika in tom yam coconut sauce & basmati rice G, M, VEGAN
Roasted root vegetables G, M, VEGAN
Pizza: Tuna & paprika & tomato L
Mango & apricot quark G, L
Tuesday 23.2.
Fresh salad bar & homemade bread
Indian butter chicken G, L & basmati rice G, M, VEGAN
Turkey pasta “Alfredo” L
Cauliflower chickpea korma with soy yoghurt G, M, VEGAN
Steamed vegetables G, M, VEGAN
PIZZA. Country style chorizo & mushroom L
White chocolate & apple mousse G, L
Wednesday 24.2.
Fresh salad bar & homemade bread
Very tender beef belly “Chipotle” G, M & Mexican rice G, M, VEGAN
Lemon grass & ginger chicken & vegetable noodle wok M
Oven feta pasta à la Keilalahti VL
Smoky paprika seasoned & roasted carrots G, M, VEGAN
PIZZA: Salami & zucchini & chili L
Blueberry & almond pie & vanilla sauce L
Thursday 25.2.
Fresh salad bar & homemade bread
Roasted chicken in creamy mushroom sauce G, L & mashed potatoes G, L
Smoky vendace & salmon casserole & spinach G, L
Vegan pulled oat & portobello stew G, M, VEGAN
Rosemary seasoned season root vegetables G, M, VEGAN
PIZZA: Ham & parmesan & onion L
Keilalahti style sour milk pancake, jam & cream L
Friday 26.2.
Fresh salad bar & homemade bread
Crispy pork schnitzel M & lemon capers butter G, L, lemon wedges, warm potato salad G, M, VEGAN
Creamy Dijon mustard smoky reindeer & broccoli pasta L
Vegetable patties & marinated green beans G, VL, cucumber yoghurt G, L
Steamed cabbages G, M, VEGAN
PIZZA: Grilled Mediterranean veggies & feta
Milk chocolate pudding G, VL