Maanantai 15.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Sweet & hot kananpoikaa & kasviksia G, M, maissi-papu-basmatiriisiä G, M, VEGAN
Pestolla maustettu kermainen pekoni-parsakaalipasta L sis. pähkinää
Myskikurpitsa-tofucurry G, M, VEGAN
Höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN
Lankkupizza: Kinkku-ananas & aurajuusto L
Mansikka-mintturahka G, L
Tiistai 16.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Mallas-pekonipullat & kermakastiketta L, perunapyrettä G, L
Saaristolainen lohilaatikko G, L
Pohjois-afrikkalainen kikherne-kasvis-kvinoa vuoka G, M, VEGAN sis. pähkinää
Paahdettua punajuurta, ruusukaalia ja lanttua G, M, VEGAN
Lankkupizza: Salami-mozzarella L
Laskiaispulla L
Keskiviikko 17.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Thai-lohipihvit G, M, inkiväärimajoneesi G, M, basmatiriisi G, M, VEGAN
Maalaisbolognaise VL
Soija-kasvis-”Shepards pie” G, L
Seesami-kasviksia G, M, VEGAN
Lankkupizza: Kananpoika & persikka & paprika & chili L
Suklaamoussea ja keksiä L
Torstai 18.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
“Kukkoa viinissä” G, M ja persiljaperunaa G, M, VEGAN
Voissa paistetut rukiiset silakkapihvit L & tartarkastike G, M
Vöner-linssitäytteiset kesäkurpitsat L
Sesongin uunijuurekset G, M, VEGAN
Lankkupizza: Grillattu välimerenkasvis L
Keilalahden pannukakkua, hilloa, kermavaahtoa L
Perjantai 19.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Hot & spicy kebab tomaattikastikkeessa G, M & jogurttikastiketta G, L, paprikariisiä G, M, VEGAN
Satay kana-kasviswok M sis. maapähkinää
Rapeat falafelpihvit & grillikasviksia G, M, VEGAN
Höyrytettyjä erivärisiä yrttiporkkanoita G, M, VEGAN
Lankkupizza: Chevre & kasvis L
Suklaajäätelöä ja lisukkeita G, L
Monday 15.2.
Fresh salad bar and homemade bread
Sweet & hot chicken and veggies G, M, corn & bean rice G, M, VEGAN
Creamy pesto pasta with bacon and broccoli l incl. nuts
Pumpkin & tofu curry G, M, VEGAN
Steamed vegetables G, M, VEGAN
PIZZA: ham & pineapple and blue cheese L
Strawberry & mint quark G, L
Tuesday 16.2.
Fresh salad bar and homemade bread
Malt & bacon meatballs in cream sauce L, potato mash G, L
Archipelago style Salmon casserole G, L
North African chickpea & veggie & quinoa casserole G, M, VEGAN incl. nuts
Roasted beetroot, brussels sprouts and turnips G, M, VEGAN
PIZZA: Salami & mozzarella L
Traditional Finnish Cream & jam bun “laskiaispulla”
Wednesday 17.2.
Fresh salad bar and homemade bread
Thai style salmon patties G, M, ginger mayo G, M, basmati rice G, M, VEGAN
Country style bolognaise pasta VL
Soy & veggies “Shepards pie”
Sesam vegetables G, M, VEGAN
PIZZA: Chicken & peach & paprika & chili L
Chocolate mousse & cookies L
Thursday 18.2.
Fresh salad bar and homemade bread
Chicken in red wine sauce with mushrooms and onions G, M, parsley potatoes G, M, VEGAN
Rye Baltic herring patties L & tartar sauce G, M
Vöner & lentils filled zucchinis L
Season root vegetables G, M, VEGAN
PIZZA: Grilled Mediterranean veggies L
Pancake, jam & cream à la Keilalahti L
Friday 19.2.
Fresh salad bar and homemade bread
Hot & spicy kebab in tomato sauce G, M & yoghurt sauce G, L, paprika rice G, M, VEGAN
Satay chicken veggie wok M incl. peanuts
Crispy falafel patties & grilled veggies G, M, VEGAN
Steamed colorful herb carrots G, M, VEGAN
PIZZA: Chevre & veggies L
Chocolate ice-cream with toppings G, L