YHTEYS-
TIEDOT

Häät Espoossa

Juhlatilat meren rannalla ja herkullinen catering
Vietä ikimuistoiset häät Espoon Keilaniemessä, merellisissä tunnelmissa. Meiltä hoituvat juhlatilojen lisäksi toiveidesi mukainen häämenu, ohjelma ja koristelu. Meillä on myös 100:n hengen aurinkoterassi!

häät espoossa

Räätälöimme menun toiveidenne mukaan

***Omat juomat sallittu***

Kuplivaa tunnelmaa, yhteisiä suosikkiherkkuja, se täydellinen hääkakku ja pikkusuolaista tanssin pyörteiden jälkeen – hääpäivä jättää mieliin uskomattoman monia makumuistoja. Me rakastamme hyvää ruokaa ja juhlien järjestämistä, joten jätä hääjärjestelyt meidän huoleksemme. Sinä ja rakkaasi voitte keskittyä nauttimaan täysillä tärkeästä päivästänne! Häiden kustannusten kannalta oleellista on, että meille voitte tuoda omat juhlajuomat!

 

Hääkokemuksia

Häät morsiamen ja sulhasen tapaan
 
 

”Kaikki häihin liittyvät järjestelyt sujuivat hyvässä yhteistyössä, toiveisiimme vastattiin ja kysymyksiin saimme heti vastaukset. Ihanaa oli,  että pöytien laitot, kattaukset ja siivoukset hoituivat teidän puolesta ja me saimme vain nauttia.”

Sanna ja Antti, hääpari

”Kaikki häihin liittyvät järjestelyt sujuivat hyvässä yhteistyössä, toiveisiimme vastattiin ja kysymyksiin saimme heti vastaukset. Ihanaa oli,  että pöytien laitot, kattaukset ja siivoukset hoituivat teidän puolesta ja me saimme vain nauttia.”

Sanna ja Antti, hääpari

Järjestämme unelmienne häät

Järjestämme unelmienne häät Espoon Keilaniemessä, mutta teemme cateringpalvelua hääjuhliin myös muualla pääkaupunkiseudulla! Räätälöimme menun juuri teidän toiveidenne mukaan.

Järjestä häät Espoossa – loistava Vadelma Catering hoitaa kaikki häätarjoilut ammattitaidolla.

Tutustu pitopalveluumme

Hääherkkujamme ja kattauksiamme

Juhlatilat Espoon upeissa merimaisemissa

Järjestämme kauniit ja unohtumattomat häät Espoon juhlatiloissamme, jotka sijaitsevat kerrassaan upeissa maisemissa, meren rannalla. Moderni juhlatila kylpee valossa ja mukautuu kaikkiin tarpeisiin. Sisätiloihin mahtuu istumaan noin 140 henkilöä, ja hulppealla aurinkoterassillamme on tilaa noin sadalle hengelle.

Tutustu juhlatilaan

Tutustu referensseihimme

Romantiikkaa

Rustiikkia

Valkoista eleganssia

Sinistä ja vaalenpunaista

Kiinnostuitko?

Järjestä kanssamme häät Espoossa tai Helsingissä

Me olemme ammattilaisten joukko, joka tekee hääpäivästänne sujuvan, kauniin ja herkullisen! Järjestä häät Espoossa upeissa juhlatiloissamme ja tilaa kauttamme juuri teille sopiva menu. Jos haluat järjestää häät Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla, kysy meiltä tarjousta menusta ja henkilökunnasta!

Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopiva paketti!

myynti@vadelmacatering.fi

Copyright © 2024 Curry Palace