YHTEYS-
TIEDOT

Yritystapahtumien puitteet ovat kunnossa Espoon Keilarannassa

Juhlatilat Espoo

Yritystapahtumat, koulutukset, luentotilaisuudet, myyntitilaisuudet ja muut tapahtumat onnistuvat, kun tapahtumien puitteet ovat kunnossa.

Catering

Catering tarjoilut suunnitellaan yhdessä tapahtuman mukaan. Ruokailun ajankohta, tapahtuman kesto ja monet muut asiat vaikuttavat tarjoiluun. Ja miten tarjoillaan! Buffet tai pöytiintarjoilu, tai vaikka molemmat.

Raikkaita ideoita otetaan vastaan. Tarjoilemme tässä kohtaa sekä perinteisiä että rohkeita ajatuksia tapahtuman luonteen mukaan.

Tarjoilun taso on ammattimaista ja ensiluokkaista, joka huomioi tapahtuman kulun.

Katso catering-menumme täältä >>

Sopiva tila

Merellinen Keilaniemi Espoossa luo takuuvarmaa tunnelmaa kaikkiin tapahtumiin. Yksityistilaisuuden tunnelma tai suuren juhlan tuntu onnistuvat Keilaniemen tilojen merellisissä tunnelmissa.

Tilan käyttö huomioidaan pienellekin henkilömäärälle niin, että on esteetöntä liikkumatilaa ja turhalta törmäilyltä vältytään. Me olemme tässä ammattilaisia ja suunnittelemme puolestasi.

Katso juhlatilamme täältä >>

Tunnelma

Tunnelma luodaan mieleenpainuvalla kattauksella, tilan somistuksella ja valoilla. Taustaäänien merkitys huomioidaan erityisesti silloin kun tilassa keskustellaan tai luennoidaan. Siksi on tärkeää tietää tapahtuman tarkoitus ja sen kulku.

Juhlaohjelman suunnitteluun voidaan sisällyttää myös esiintyjät, musiikki tai atk-avusteinen ohjelma.

Helppo tulla

Meille on helppo tulla! Talo toivottaa jokaisen tervetulleeksi sanattomalla tavallaan jo heti ovella. Huomioimme esteettömän liikkumisen ja liikennöinti meille on vaivatonta. Henkilökunta on aina tarpeen vaatiessa paikalla.

Yhteystiedot >>

Mieleenpainuva kokemus

Onnistunut tapahtuma muistetaan vuosien ajan! Meille on itsestään selvyys, että tapahtumasta luodaan mieleenpainuva kokemus. Merellinen juhlatila, herkulliset menut, palvelun laatu ja loppuun asti suunniteltu tapahtumien kulku saavat aikaan ihmeitä, jotka tapahtuvat vain Espoon Keilalahdessa.

Copyright © 2024 Curry Palace