Maanantai 1.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Kananpoikaa kieviläisittäin L, basilika majoneesia G, M ja siemen-riisiä G, M, VEGAN
Miilunpolttajan kinkku-sipulipasta L
Falafelpihvejä ja grillattuja kasviksia G, M, VEGAN & sesam-soijadressing G, M, VEGAN
Höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN
Peltipizza: marinoitu kananpoika & punasipuli L
Punaherukka jogurtti G, L
Tiistai 2.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Keilalahti rosvopaisti, puolukkaa G, L, Ruskea voi-perunapyrettä G, L, maustekurkkua G, M, VEGAN
Ruis pöllytettyjä paistettuja muikkuja L, kevätsipuli-kermaviiliä G, L
Ratatouille-kikhernepataa & minttujogurttia G, M, VEGAN
Paahdettuja juurekkaita G, M, VEGAN
Peltipizza: Salami-paprika L
Keksit & donitsit L
Keskiviikko 3.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Yön yli haudutettua porsaanposkea, kasviksia ”Asian style” G, M, basmatiriisiä G, M, VEGAN
Kermainen viherpippurikanapasta L
Keilalahden pinaattilettuja, puolukkaa L
Paahdettu palsternakkaa ja porkkanaa G, M, VEGAN
Peltipizza: Feta & herkkusieni & zucchini VL
Mustikka-vispipuuro M, VEGAN
Torstai 4.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Pariloitua kananrintaa & tomaatti-fetakastiketta G, L, mausteinen papu-riisi G, M, VEGAN
Kermainen lohikeitto G, L
Halloumi-grillikasvispastaa ja vihreää pestoa L sis. pähkinää
Yrttiöljyssä pyöritettyjä höyrytettyjä kasviksia G, M, VEGAN
Peltipizza: Pulled pork & paprika & jalapeno L
Keilalahden pannukakkua, hilloa, kermavaahtoa L
Perjantai 5.2.
Päivittäin vaihtuva runsas salaattipöytä & aamulla leivottua leipää
Rapea porsaanleike M ”bearnaise” G, L, juustoperunaa G, L
Kookos-kana-kasviswok M sis. pähkinää
Vöner red curry ja kasviksilla & basmatiriisiä G, M, VEGAN
Paahdettuja sesongin juureksia G, M, VEGAN
Peltipizza: kana & kirsikkatomaatti & baby pinaatti L
Runebergin torttu G, L
Monday 1.2.
Fresh salad table & homemade bread
Chicken Kiev L, basil mayo G, M and roasted seeds rice G, M, VEGAN
Creamy ham & onion pasta L
Falafel patties and grilled veggies G, M, VEGAN & sesame soy dressing G, M, VEGAN
Steamed vegetables G, M, VEGAN
PIZZA: Marinated chicken & red onion L
Red currant yoghurt G, L
Tuesday 2.2.
Fresh salad table & homemade bread
Creamy beef stew with root veggies G, L, brown butter potato mash G, L pickled cucumbers G, M, VEGAN
Rye vendace L, spring onion sour milk sauce G, L
Ratatouille kick pea stew & mint yoghurt G, M, VEGAN
Roasted root vegetables G, M, VEGAN
PIZZA: Salami & paprika L
Cookies & donuts L
Wednesday 3.2.
Fresh salad table & homemade bread
Very tender pork cheek & veggies “Asian style” G, M, basmati rice G, M, VEGAN
Creamy green pepper chicken pasta L
Keilalahti style spinach small pan cakes & lingonberries L
Roasted parsnip and carrots G, M, VEGAN
PIZZA: Feta & mushroom & zucchini VL
Blueberry whipped porridge M, VEGAN
Thursday 4.2
Fresh salad table & homemade bread
Grilled chicken in tomato & feta sauce G, L, & spicy bean rice G, M, VEGAN
Creamy salmon soup G, L
Halloumi & grilled veggies & green pesto & pasta L incl. nuts
Steamed veggies and herb oil G, M, VEGAN
PIZZA: Pulled pork & paprika & jalapeno L
Keilalahti pan cake, jam, cream L
Friday 5.2.
Fresh salad table & homemade bread
Crispy pork escalope M “ bearnaise”, cheese potatoes G, L
Coconut chicken veggie noodle wok M incl. nuts
Vöner red curry & veggies and basmati rice G, M, VEGAN
Roasted root vegetables G, M, VEGAN
PIZZA: Chicken & cherry tomatoes & baby spinach L
Runeberg tart G, L