YHTEYS-
TIEDOT

Ajankohtaista

Aurinkoterassi ja juhlatilat Espoon Keilarannassa

Aurinkoterassi ja juhlatilat Espoon Keilarannassa

Sisätilojen 140 henkilön istumapaikat ja aurinkoterassin noin 100 henkilön tilat ovat käytössäsi. Huomioimme tilasuunnittelussa vallitsevan tilanteen ja suosittelemme tarjoilua pöytiin.

Romantiikkaa – Rustiikkia – Eleganssia – Sinistä ja punaista

Romantiikka kukkii punaisissa ruusuissa, rustiikkinen tunnelma toteutuu pöytäkoristeissa. Eleganssi asuu valkoisissa väreissä ja värien keskinäistä leikkiä nähdään sinisen ja vaaleanpunaisen kohdatessa.

Juhla- ja kokoustilat mukautuvat tilaajan toiveisiin. Toteutamme ennen näkemätöntä ja uniikkia tilasuunnittelua kaikkiin tarpeisiin.

Unohtamatta Ravintola Keilalahtea

Keilaniemen Ravintola Keilalahti on avoinna joka arkipäivä tarjoten lounaat ja catering-palvelut hyvän ruuan ystäville.

Häät morsiamen ja sulhasen tapaan – Espoo, Keilaniemi

Häät Espoo

Häät muistetaan ikuisesti. Iira Läntelä kertoo omassa blogissaan omien häiden menusuunnittelusta ja sen tarjoilusta.

Häidemme ruoka

Meille oli alun pitäen tärkeää, että saimme itse valita, mitä häissämme syödään. Emme siis halunneet valita valmiista menuvaihtoehdoista, vaan halusimme päästä valitsemaan jokaisen ruokalajin itse. Keilaniemessä homma toimi ihan äärettömän hyvin! Saimme heidän valmiita menuehdotelmiaan sekä listan tapas-tyylisistä ruokalajeista, ja näiden pohjalta ryhdyimme kasaamaan omia suosikkejamme.

Yksin emme kuitenkaan menua olisi osanneet kasata, joten oli mahtavaa, että pystyimme järjestämään tapaamisen salin puolesta ja asiakasyhteistyöstä huolehtivan Elisan sekä keittiömestari Markuksen kanssa. Yhdessä kasasimme meille ja budjetillemme sopivan menun, johon Markus osasi antaa erinomaisia ehdotuksia. Yksityiskohtaisimpiinkin kysymyksiimme vastattiin asiallisesti. Yksi kysymyksistäni kuului esimerkiksi näin: Eihän iltapalakana, jota olemme suunnitelleet, ole liian kuivaa, mutta ei myöskään sellaista vetistä, että valuu sormille?

Kattaus

Ja sitten itse hääpäivänä. Valokuvaajamme Valo Filmsiltä kehuivat, etteivät ole vähään aikaan nähneet niin kuvauksellista pöytää. Ruoka tosiaan näyttikin jo ihan älyttömän hyvältä ja myös maistui siltä. Moni morsian sanoo, ettei hääpäivänä oikein maistu mikään tai ei muista ruokaa. Minulle maistui ja muistan kyllä, että hyvää se oli. Myös se vähä palaute, mitä vierailta olen saanut, on ollut positiivista. Häiden aikaan ihastuneita huokauksia kuului erityisesti pöydästä, jossa istui pari gluteenitonta vierasta, sillä focacciaa lukuun ottamatta kaikki ruoka häissämme oli jo valmiiksi gluteenitonta.

Etukäteen vähän pohdimme sitä, voimmeko jättää varsinaisen pääruoan pois ja mennä vain tuollaisella kevyemmällä tapas-tyyppisellä ja salaattipainotteisella menulla. Meistä kun häissä aina paras osa ovat alkupalat, ja pääruoka on vähän sellainen pakollinen vatsantäyte. Minusta kokonaisuus toimi erinomaisesti! Eri ruokalajeja oli paljon, ja ruokaa oli riittävästi, joten uskon kaikkien saaneen tarpeeksi syödäkseen – jopa pikkuveljeni, joka on vähän nirso kasvisten suhteen.

Häämenu

– Kuninkaallista vihersalaattia ja balsamico‐vinegrettiä
– Red curry ‐paahdettuja kukka‐ ja romanescukaaleja ja suolapaahdettuja pähkinöitä
– Eriväritomaatti‐punasipulisalaattia, rucolaa, pinaattia ja paahdettuja kurpitsan siemeniä
– Balsamico‐paahdettua paprikaa, marinoitua artisokkaa ja aurinkokuivattua tomaattia
– Rakuunalla ja valkosipulilla marinoitua manchegojuustoa ja oliiveja
– Kesäperunasalaattia, parsaa, retiisiä, mehustettua puna‐ ja kevätsipulia
– Falafeleja ja tzatsikia
– Chimichurry‐marinoitua maissikananpoikaa ja rapeaa lehtikaalia
– Tomaatti‐mozzarella‐pestosalaatti
– Keilaniemen rosmariini‐focacciaa
– Sitruunaista hummusta
– Yrttilevitettä
– Merisuolalla maustettua voita

Ja jos jollakin meinasi illan biletyksen lomassa alkaa vatsa kurnia, oli meillä tarjolla myös iltapalaa. Iltapalaksi oli pitaleipiä, joiden väliin sai joko nyhtökana- tai nyhtökauratäytteen. Minusta iltapala oli myös oikein onnistunut! Sulhanen ei iltapalaa ehtinyt edes syödä, mutta ei kuulemma ollut nälkäkään.

Olen iloinen, että käytimme aikaa menun hiomiseen, vaikka varmasti olisimme saaneet häät aikaiseksi karjalanpaistilla ja perunoillakin. Toivon muidenkin, jotka arvostavat häissä erityisesti alkuruokia ja pääruoka tuottaa päänvaivaa, kokoavan rohkeasti omanlaisensa menun.

Yritystapahtumien puitteet ovat kunnossa Espoon Keilarannassa

Juhlatilat Espoo

Yritystapahtumat, koulutukset, luentotilaisuudet, myyntitilaisuudet ja muut tapahtumat onnistuvat, kun tapahtumien puitteet ovat kunnossa.

Catering

Catering tarjoilut suunnitellaan yhdessä tapahtuman mukaan. Ruokailun ajankohta, tapahtuman kesto ja monet muut asiat vaikuttavat tarjoiluun. Ja miten tarjoillaan! Buffet tai pöytiintarjoilu, tai vaikka molemmat.

Raikkaita ideoita otetaan vastaan. Tarjoilemme tässä kohtaa sekä perinteisiä että rohkeita ajatuksia tapahtuman luonteen mukaan.

Tarjoilun taso on ammattimaista ja ensiluokkaista, joka huomioi tapahtuman kulun.

Katso catering-menumme täältä >>

Sopiva tila

Merellinen Keilaniemi Espoossa luo takuuvarmaa tunnelmaa kaikkiin tapahtumiin. Yksityistilaisuuden tunnelma tai suuren juhlan tuntu onnistuvat Keilaniemen tilojen merellisissä tunnelmissa.

Tilan käyttö huomioidaan pienellekin henkilömäärälle niin, että on esteetöntä liikkumatilaa ja turhalta törmäilyltä vältytään. Me olemme tässä ammattilaisia ja suunnittelemme puolestasi.

Katso juhlatilamme täältä >>

Tunnelma

Tunnelma luodaan mieleenpainuvalla kattauksella, tilan somistuksella ja valoilla. Taustaäänien merkitys huomioidaan erityisesti silloin kun tilassa keskustellaan tai luennoidaan. Siksi on tärkeää tietää tapahtuman tarkoitus ja sen kulku.

Juhlaohjelman suunnitteluun voidaan sisällyttää myös esiintyjät, musiikki tai atk-avusteinen ohjelma.

Helppo tulla

Meille on helppo tulla! Talo toivottaa jokaisen tervetulleeksi sanattomalla tavallaan jo heti ovella. Huomioimme esteettömän liikkumisen ja liikennöinti meille on vaivatonta. Henkilökunta on aina tarpeen vaatiessa paikalla.

Yhteystiedot >>

Mieleenpainuva kokemus

Onnistunut tapahtuma muistetaan vuosien ajan! Meille on itsestään selvyys, että tapahtumasta luodaan mieleenpainuva kokemus. Merellinen juhlatila, herkulliset menut, palvelun laatu ja loppuun asti suunniteltu tapahtumien kulku saavat aikaan ihmeitä, jotka tapahtuvat vain Espoon Keilalahdessa.

Copyright © 2024 Curry Palace